duminică, 10 februarie 2013

Chris Brown a facut accident cu masina

Cântărețul Chris Brown, iubitul Rihannei, a fost implicat într-un accident rutier exact la patru ani după ce a agresat-o pe artistă, fapt ce i-a făcut pe mulți să creadă că nu este vorba doar despre o coincidență.
Rapperul a explicat poliţiştilor că acest accident, care a avut loc în Beverly Hills, a fost cauzat de paparazzii care îl urmăreau. Chris Brown nu a pățit nimic în urma coliziunii, dar incidentul a iscat numeroase discuții din cauza faptului că a avut loc la fix patru ani după ce cântărețul a agresat-o pe Rihannam mulți spunând că este mâna sorții.

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o şi bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricţie şi se află încă în perioada de libertate condiţionată. Cu toate acestea, Rihanna s-a împăcat cu artistul, în ciuda insistențelor prietenilor și fanilor care o rugau să nu facă acest pas.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Ranking bloguluieddy.blogspot.ro por Alexa